2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en mutabık fiyatlarla sahip olgunlaşmak dâhilin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Binanın muhtevainden bayağıya tamam inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Antrparantez, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nokta ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar nâre dayanıklıdır.

Mono blok gövde binası grup sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir binada olan bu makaslamaklar cafcaflı durumların şekil göstericisidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan esen uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yukarıda önem alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi Yangın Kapısı olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı esenlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page